2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Duyurusu

Yüksekokulumuz programlarına (Aşçılık ve İkram Hizmetleri) yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimiz, kayıt işlemlerinize başlamadan önce lütfen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Duyurusunun tamamını okuyunuz.

Kayıt işlemlerinizi e-devlet üzerinden 11-16 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet üzerinden gerçekleştirilen kayıtlardan sonra yüksekokulumuza herhangi bir evrak teslim etmeniz gerekmemektedir.

E-devlet üzerinden kaydını gerçekleştirmeyen öğrencilerimiz 14-18 Ağustos 2017 tarihlerinde şahsen yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvurarak kayıt işlemlerini yapabilirler. Şahsen yapılacak başvurularda gerekli evraklar duyuru metninde yer almaktadır.

Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerimizin 11-15 Eylül 2017 tarihlerinde ders kayıtlarını (ders seçme işlemlerini) yapmaları gerekecektir. Ders kayıt işlemleri ile ilgili olarak ilerleyen tarihlerde detaylı bir duyuru metni sitemizde yayınlanacaktır.

Diğer sorularınız için lütfen Öğrenci İşleri birimimiz ile irtibata geçiniz.