Bulgurun Tarihi, Üretim Süreci ve Mutfaklarda Kullanımı Semineri

Bulgurun Tarihi, Üretim Süreci ve Mutfaklarda Kullanımı

 

Duru Bulgur Genel Müdür Yardımcısı Ziya DURU, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Şefi Ayşe SARIMEHMET‘in katılımıyla “BULGURUN TARİHİ, ÜRETİM SÜRECİ VE  MUTFAKLARDA KULLANIMI” adlı seminer 20.11.2015 yüksekokulumuz Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Duru Bulgur Ailesine eğitime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

0

Misyon

Ülkemizde turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde bulunan Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu olarak misyonumuz; yerel ve uluslararası ihtiyaçları göz önünde bulundurarak Gastronomi alanında (Aşçılık ve İkram hizmetleri) uzman (en az bir yabancı dil bilen, alanındaki bilgisayar yazılımlarına hakim, yeterli düzeyde teorik ve uygulamalı eğitim almış) bireyler yetiştirmek, Bilimsel ve sektörel araştırmalar yapmak, Eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek ve Ulusal-Uluslararası düzeyde etkinlikler gerçekleştirmektir.

Vizyon

Gastronomi alanında yetiştirdiği bireyler ve gerçekleştirdiği projeler ile tanınan, sahip olduğu altyapı ve deneyim ile sektör taleplerine cevap verebilen, gelişen dünyanın gereksinimlerini önceden belirleyerek alanına liderlik eden uluslararası düzeyde bir meslek yüksekokul olmak.

İletişim

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu
Cumhuriyet Mahallesi 136. Sokak No: 7 Göynük – KEMER – ANTALYA
Tel: 0 242 815 30 37
Tel: 0 242 815 30 38 - Belgegeçer