8. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması’nda Yüksekokulumuzun Başarısı

Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde, Antalya Şefler Birliği Derneği ve ANFAŞ işbirliği ile düzenlenen 8. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması 13-16 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Yarışmada Modern Türk Mutfağı kategorisinde yarışan grubumuz (Şükrü KIYAKLI, Abdulkadir BAYAR ve Hasan KAHYAOĞLU) 1. olurken Üniversite Öğrencileri kategorisinde yarışan grubumuz da (Mutlu ÇAĞLAYAN, Sinan AKBEY ve Furkan ÇELİKTAŞ) 3. olmuşlardır. Tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

 

 

0

Misyon

Ülkemizde turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde bulunan Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu olarak misyonumuz; yerel ve uluslararası ihtiyaçları göz önünde bulundurarak Gastronomi alanında (Aşçılık ve İkram hizmetleri) uzman (en az bir yabancı dil bilen, alanındaki bilgisayar yazılımlarına hakim, yeterli düzeyde teorik ve uygulamalı eğitim almış) bireyler yetiştirmek, Bilimsel ve sektörel araştırmalar yapmak, Eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek ve Ulusal-Uluslararası düzeyde etkinlikler gerçekleştirmektir.

Vizyon

Gastronomi alanında yetiştirdiği bireyler ve gerçekleştirdiği projeler ile tanınan, sahip olduğu altyapı ve deneyim ile sektör taleplerine cevap verebilen, gelişen dünyanın gereksinimlerini önceden belirleyerek alanına liderlik eden uluslararası düzeyde bir meslek yüksekokul olmak.

İletişim

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu
Cumhuriyet Mahallesi 136. Sokak No: 7 Göynük – KEMER – ANTALYA
Tel: 0 242 815 30 37
Tel: 0 242 815 30 38 - Belgegeçer