Şampiyon Aşçılarımızdan Kemer Belediyesine Ziyaret

15. Uluslar arası İstanbul Mutfak Günlerinde dereceye giren aşçılarımız ve emeği geçen Öğretim Görevlilerimiz, MYO Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Cem Oktay GÜZELLER eşliğinde, Kemer Belediyesine ziyarette bulundular. Makamlarında okulumuz öğretim elemanlarını ve öğrencilerimizi konuk eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “İlçemizde bu dalda bir yüksekokul olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu okulda geleceğin şef aşçıları yetişiyor. Bu aşçıların Kemer turizmine büyük katkısı olacaktır. Belediyemizin düzenlediği etkinliklerde okulunuzla her zaman işbirliğine hazırız” dedi.