Teknik Geziler

Teknik Geziler

08.11.2016 tarihindeki Yiyecek İçecek Servisi ve Uygulamaları dersi ve Otel Oryantasyonu Etkinliği Crystal De Luxe Resort Otelde gerçekleştirilmiştir.Detaylar ve fotoğraflar için tıklayınız.

“Eskimeyen Tatlar” başlığında gerçekleştirilen teknik gezilerimiz kapsamında “Tarihi Vefa Bozacısı” 14.02.2016 tarihinde ziyaret edilmiştir. Detaylar ve fotoğraflar için tıklayınız.

“Zeytinyağı Üretimi Teknik İnceleme Gezisi” 14.12.2015 tarihinde Manavgat Zeytinyağı Fabrikası (Manatolia)’na gerçekleştirilmiştir. Detaylar ve fotoğraflar için tıklayınız.

“İreks Pastacılık Eğitimi Teknik İnceleme Gezisi” 12.12.2015 ve 19.12.2015 tarihlerinde Öğretim Görevlimiz Serdar ALTUNSABAN sorumluluğunda gerçekleştirilmiştir. Detaylar ve fotoğraflar için tıklayınız.

19.11.2015 tarihindeki Yiyecek İçecek Servisi ve Uygulamaları dersi,  Karmir Resort Otelde gerçekleştirilmiştir.Detaylar ve fotoğraflar için tıklayınız.

Misyon

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Vizyon

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.

İletişim

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu
Cumhuriyet Mahallesi 136. Sokak No: 7 Göynük – KEMER – ANTALYA
Tel: 0 242 815 30 37
Tel: 0 242 815 30 38 - Belgegeçer