Yüksekokulumuz 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinden Başarıyla Döndü

Yüksekokulumuz Aşçılık programı öğrencilerinden oluşan yarışma ekibimizi, 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünal, öğrencilerimizin her türlü sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere katılmalarını  teşvik ettiklerini ve bu anlamda öğrencilere her türlü desteği sağladıklarını kaydetti.  Aşçılık yarışma ekibimiz farklı kategorilerde yarışarak toplamda 1 Altın, 7 Gümüş, 11 Bronz ve 4 Merit Madalya ile Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdi.