2019 – 2020 Ders Kayıt İşlemleri

Ders Kayıt işlemleri 9 – 13 Eylül tarihleri arasında OBS sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu işlemlerle ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Ayrıca okulumuz öğrencilerinin ders seçimlerinde onlara yardımcı olacak programlara ve dönemlere göre düzenlenmiş ders kayıt rehberini ise bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Not: Okulumuza 2019 – 2020 eğitim öğretim yılında yerleşen 1. sınıf öğrencilerimiz “katkı payı” ücretlerini TEB banka ve bankamatiklerine yatırabilmektedirler. Bu işlem yapılmadan ders kayıt işlemleri gerçekleştirilememektedir.

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.