Danışma Kurulu

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU

KALİTE POLİTİKASI KAPSAMINDA OLUŞTURULAN DANIŞMA KURULU

Adil Gürkan KHG Marka ve Eğitim Direktörü
Asım Can Üner Max Royal, F&b Outlet Manager
Avni Aker İnkay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi
Banu Ermeç Transmed Gıda Akdeniz Bölge Satış Şefi
Ercan Arslan Akka Antedon Kemer Hotel Exe. Sous Chef
Hüseyin ATAMAN İreks Demo Şefi
Mehmet Ören Ören Gıda Yönetim Kurulu Başkını
Muammer KARACA Sueno Delüx Hotel Exe.Sous Chef
Mustafa Yıldırım Kemal Özcan Chocolatier  Operasyon Direktörü
Uluç Arıbeyi Ela Quality F&B Manager
Rabia Gülcü Koza Gıda Bölge Müdürü
Seçgin DEMİR Kaya Grubu Otelleri Mutfak Direktörü
Tunç Uluç Gastronomi Birliği Başkanı
Yasin KÖRPE Grand Park Kemer Otel Mutfak Şefi
Eklenme tarihi :29.12.2022 13:13:33
Son güncelleme : 29.12.2022 13:13:33