Akademik Personel
AKADEMİK PERSONEL
Ünvanı Adı Soyadı Programı Telefon e-posta
Dr. Öğr. Üyesi Emel KAYNAKÇI Aşçılık 0242 815 30 37/143 ekaynakci@akdeniz.edu.tr
Dr. Öğr. Üyesi Ercan YATMAZ Aşçılık 0242 815 30 37/167 ercanyatmaz@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Özlem YAY Aşçılık 0242 815 30 37/140 ozlemyay@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Özkan ERDEM Aşçılık 0242 815 30 37/175 ozkanerdem@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Gökhan SARAÇ Aşçılık 0242 815 30 37 gokhansarac@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Eniser ATABAY İkram Hizmetleri 0242 815 30 37/158 eniseratabay@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Celal ARATOĞLU İkram Hizmetleri 0242 815 30 37/155 celalaratoglu@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Dr. Filiz ARSLAN İkram Hizmetleri 0242 815 30 37/136 filizarslan@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Kahraman KÖKTÜRK İkram Hizmetleri 0242 815 30 37/146 kkokturk@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Yusuf YILMAZ İkram Hizmetleri 0242 815 30 37/146 yilmazyusuf@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Dr. Gizem YILDIZ Pastacılık ve Ekmekçilik Programı 0242 815 30 37 gizemyildiz@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Ramazan ÇAĞLAR Pastacılık ve Ekmekçilik Programı 0242 815 30 37 rcaglar@akdeniz.edu.tr
Öğr.Gör.Dr. Beysun Güneri Pastacılık ve Ekmekçilik 0242 815 30 37 beysunguneri@akdeniz.edu.tr
Öğr. Gör. Ömer Bahadır İLTER 0242 815 30 37 obilter@akdeniz.edu.tr

Misyon

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Vizyon

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.

İletişim

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu
Cumhuriyet Mahallesi 136. Sokak No: 7 Göynük – KEMER – ANTALYA
Tel: 0 242 815 30 37
Tel: 0 242 815 30 38 - Belgegeçer