Alkolsüz İçecekler Dersi Kokteyl Uygulamaları

Göynük mutfak sanatları myo ikram programı öğrencileri Alkolsüz İçecekler ve Yiyecek İçecek Servisi ve Uygulamaları II derslerinde Öğr. Gör. Filiz Arslan ile birlikte bar uygulamaları ve kokteyller konuları kapsamında çeşitli alkolsüz kokteyler, taze meyve suları, limonata, frozen, smoothie, sorbe( karpuz, kavun, limon, espresso), ice-tea, detox içecekler uygulamalı olarak gerçekleştirmiştir.

İnstagram gönderileri aşağıda yer almaktadır.

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.