Barista ve Mutfak Atölyesi Açılışı

25.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen Barista Atölyesi ve Mutfak Atölyesi 2 açılışına Sn. Rektörümüz Mustafa Ünal, Kemer Belediye Başkanı Sn. Necati Topaloğlu, Kemer Kaymakamı Sn. Hüseyin Karameşe, Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tunç Uluç, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Sn. Fatma Gül Hesapçıoğlu, Mokka Kahve Yönetim Kurulu Üyeleri, sektör temsilcileri ve Akdeniz Üniversitesi akademisyenleri katılım göstermişlerdir.

Atölyenin kurulmasında emeği geçenlere ve açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederiz.