Courses

Course Modules

Basic Barista Module
It contains;
+ Introduction to Coffee
+ International Barista Skills
+ Turkish Coffee Education
Hours: It takes 8 hours for Basic Level.
Costs: It costs 100 Euro per person. Participants can be 10 to 18 people.

Handmade Pasta Module
It contains;
+ Pasta dough,
+ National and international pastas
+ Pasta sauces
Hours: It takes 8 hours for Basic Level.
Costs: It costs 80 Euro per person. Participants can be 10 to 18 people.

Handmade Chocholate Module
It contains;
+ Introduction to chocolate
+ Filled and poured chocolate preparation
Hours: It takes 8 hours for Basic Level.
Costs: It costs 100 Euro per person. Participants can be 10 to 18 people.

Pide, Lahmacun and Pizza Module
It contains;
+ Preparation of Pide
+ Preparation of Lahmacun
+ Preparation of Pizza
Hours: It takes 16 hours for Basic Level.
Costs: It costs 110 Euro per person. Participants can be 10 to 18 people.

Participants who take any courses will have (free of charge)
– lunch time at 13:30
– a certifacate (from Akdeniz University)
– a chocolate box (made by Akdeniz University)
– a package of Turkish Coffee
– Lots of photos (digital)

Note: Akdeniz University Goynuk Culinary Arts Vocational School is not responsible for accommodations and transportations. However, if requested, our university can contact hotels and transportation companies on behalf of our participants.

Misyon

Ülkemizde turizmin en önemli merkezlerinden birisi olan Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde bulunan Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu olarak misyonumuz; yerel ve uluslararası ihtiyaçları göz önünde bulundurarak Gastronomi alanında (Aşçılık ve İkram hizmetleri) uzman (en az bir yabancı dil bilen, alanındaki bilgisayar yazılımlarına hakim, yeterli düzeyde teorik ve uygulamalı eğitim almış) bireyler yetiştirmek, Bilimsel ve sektörel araştırmalar yapmak, Eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek ve Ulusal-Uluslararası düzeyde etkinlikler gerçekleştirmektir.

Vizyon

Gastronomi alanında yetiştirdiği bireyler ve gerçekleştirdiği projeler ile tanınan, sahip olduğu altyapı ve deneyim ile sektör taleplerine cevap verebilen, gelişen dünyanın gereksinimlerini önceden belirleyerek alanına liderlik eden uluslararası düzeyde bir meslek yüksekokul olmak.

İletişim

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu
Cumhuriyet Mahallesi 136. Sokak No: 7 Göynük – KEMER – ANTALYA
Tel: 0 242 815 30 37
Tel: 0 242 815 30 38 - Belgegeçer