Öğrenci İşleri

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ders programı için tıklayınız.

e-Akdeniz öğrenci portalına giriş yapabilmek için T.C. Kimlik numaranızı ve şifrenizi giriniz. İlk giriş işleminde ve değiştirmediğiniz takdirde şifreniz: Adınızın ilk harfi, Baba adınızın ilk harfi, Anne adınızın ilk harfi, Soyadınızın ilk harfi ve T.C. Kimlik numaranızın son rakamı olarak tanımlanmıştır. Ders kaydı işlemleri için sitemizde gerçekleştirilecek duyuruyu bekleyiniz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt İşlemleri için tıklayınız.

2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi sonunda mezun olan öğrencilerimiz geçici mezuniyet belgelerini öğrenci işlerine başvurarak alabilirler.

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Uygulama Alanı Kıyafet Özellikleri için linke tıklayınız.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yaptıran öğrencilerimiz için geçerli müfredat için tıklayınız.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yaptıran öğrencilerimiz için geçerli müfredat için tıklayınız.

Üniversitemiz akademik takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.