Ek sınav başvuruları ve sınav tarihleri

6569 Sayılı Kanun gereği ve 2547 sayılı Kanunun 44. maddesinin (c) bendine istinaden 2015 girişli azami öğrenim sürelerini dolduran öğrenciler için iki ek sınav başvuru ve sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. İlgili öğrencilerimizin ekteki formu doldurarak son başvuru tarihi mesai bitiminden önce öğrenci işlerine ulaştırmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan ve sınavlara katılmayan adayların öğrenci kayıtları ilgili Kanun hükümleri gereğince sonlandırılacaktır.

1. Ek sınav başvuru tarihi: 17-21 Haziran 2019

1. Ek sınav tarihleri : 24-28 Haziran 2019

2. Ek sınav başvuru tarihi: 01-02 Temmuz 2019

2. Ek sınav tarihleri: 03-05 Temmuz 2019

Başvuru dilekçe örneği için tıklayınız.