Fimak Pastacılık ve Ekmekçilik Atölyesi Büyüyecek

Pastacılık ve Ekmekçilik alanında Türkiye’nin en iyi eğitim atölyelerinden biri olan ve Fimak tarafından okulumuza bağışlanan Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitim Atölyesi bünyesine yeni ekipmanlar katacak. Özellikle Pizza pişirmek için geliştirilmiş fırınları okulumuza bağışlayan Fimak yetkililerine teşekkür ediyoruz.
Eğitim öğretim döneminde öğrencilerimizin derslerine katkı sağlayan ve sektörde ekmekçilik/pastacılık alanında kabiliyeti tartışılmaz ekipmanları yakından incelemek için http://www.fimakmakina.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.