Kemer Kaymakamı Sn. Murtaza Dayanç’ın Okulumuzu Ziyareti

10 Ekim 2019 tarihinde Kemer Kaymakamı Sayın Murtaza Dayanç, Kemer İlçe Jandarma Komutanımız, Kemer İlçe Emniyet Müdürümüz ve beraberindekiler Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etmiştir. Okulumuzun Eğitim Öğretim faaliyetleri hakkında bilgi edinen ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Murtaza Kayanç ve beraberindekiler, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için öğrencilere ve öğretim elemanlarına başarılar dilemiştir.

Katılımcı yerel yönetim anlayışları sebebiyle kendilerine teşekkür ederiz.