Likya Şarap Fabrikası ve Yusuf Onbaşı Helvacısı Teknik Gezisi

27.04.2018 tarihinde Göynük Mutfak Sanatları MYO Aşçılık 2. sınıf ve İkram Hizmetleri 1. sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Özlem YAY ile Öğr. Gör. Eniser ATABAY eşliğinde Likya Şarap Fabrikası ve Helvacı Yusuf Onbaşı üretim atölyesine ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarete katkılarından dolayı Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına, Likya Şaraplarından Doruk ÖZKAN, Nihan ÇAĞLAR’a, Helvacı Yusuf Onbaşı çalışanlarına ve tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.

Teknik geziye ait fotoğraflara aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.