Likya Şarapları ve Giliğ Dondurma Gezisi

19 Nisan 2017 tarihinde şarap ve dondurmaya ilişkin Öğr. Gör. Serdar Altunsaban ve Öğr. Gör. Özlem Yay ve öğrencilerimizle ile birlikte teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Teknik gezi kapsamında Antalya’nın Elmalı ilçesinde bulunan Likya Şaraplarına okulumuzun Aşçılık Programı öğrencileriyle ziyaret edilmiştir. Bu gezi kapsamında fabrikada şarabın üretimi, bağlar, üzümler, üretilen şaraplar ve mahzene ilişkin Nihal Çağlar tarafından bilgiler verilmiştir. Daha sonra Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bulunan Giliğ Dondurmaya gidilerek yanık dondurmanın hikayesi, üretimi ve saklama koşullarına ilişkin bilgiler paylaşılmış ve dondurma tadımı yapılmıştır. Likya Şaraplarına ve Giliğ Dondurmaya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.