Maxx Royal Kemer Okulumuzu Ziyaret Etti

Maxx Royal Eğitim ve Gelişim Sorumlusu Sayın Burcu Kuriş ve Yiyecek İçecek Zone Manager Akın Bey, okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimize Maxx Royal Kemer otelin insan kaynakları politikası ve yiyecek içecek hizmet anlayışı hakkında bilgiler veren ziyaretçilerimiz kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Okulumuza yaptıkları ziyaret için tüm Maxx Royal ekibine teşekkür ederiz.

Ziyarete ait fotoğraflara erişmek için tıklayınız.

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.