Maxx Royal Kemer Otel Teknik Gezisi

İkram programı öğrencileri yiyecek-içecek servisi ve uygulamaları 2 dersi kapsamında Öğr. Gör. Filiz Arslan ile birlikte Maxx Royal oteline teknik gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğrencilerimiz öncelikle otel genel alanları gezip, servis, bar, hijyen ve mutfak uygulamaları konularında bilgi alma, bu alanları gözlemleme ve 3 Michelin yıldızlı aşçı Tim Boury ile tanışma şansı yakaladılar. Bu gezi organizasyonu için öncelikle otel yönetimine, eğitim sorumlusu Yunus Beye, Zone Manager Akın Tatar, Zone Manager Ogün Güllü, barmen Deniz Dumlupınar’a, kalite müdürü Ece Hanıma ve teknik gezide bizlere eşlik eden Öğr. Gör. Celal Aratoğlu ve Öğr. Gör. Gökhan Saraç hocalarımıza teşekkür ederiz.