Maxx Royal Otel Teknik Gezisi

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ VE UYGULAMALARI II MAXX ROYAL KEMER OTEL’İ TEKNİK GEZİSİ

Göynük Mutfak Sanatları İkram Programı öğrencileri 19.04.2018 tarihinde Yiyecek-İçecek Servisi ve Uygulamaları II dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Filiz ARSLAN ile birlikte Maxx Royal Kemer Oteline teknik gezi düzenlemiştir. Teknik gezi kapsamında öncelikle tüm Otel işletmesi, Yiyecek-içecek departmanları ve Alakart Restoranları Eğitim ve Gelişim Müdürü Sayın Burcu KURİŞ tarafından öğrencilere tanıtılmıştır. Bunu takiben öncelikle Bar departmanı, işleyişi, bar teknikleri, çeşitli kokteyllerin uygulaması ve Maxx Royal oteli imza kokteyleri bar departmanında görev alan İsmail ERGÜN,  Deniz DUMLUPINAR, Şeref ASLAN tarafından hazırlanarak anlatılmıştır. Bunu takiben serviste dikkat edilmesi gereken kurallar ve Maxx Royal servis prensipleri Restoran Müdürü Akın TATAR tarafından görsel sunumlarla anlatılmıştır. Son olarak Kalite müdürü Ece PİŞTAV ve gıda mühendisi Zeynep KİRAZ tarafından ürünlerin teslim alınması, depolanması, üretiminde dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılmıştır. Öğrencilerimiz ve okulumuz adına öncelikle bu organizasyonu düzenleyen Sayın Burcu KURİŞ’e ve tüm Maxx Royal Kemer yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Teknik gezimizin fotoğraflarına ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.