Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa Teknik Gezisi

Göynük Mutfak Sanatları İkram hizmetleri programı öğrencileri Ziyafet ve İkram Hizmetleri dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Filiz Arslan eşliğinde Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa oteline teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezi kapsamında ziyafet hizmetinin baştan sona yürütülmesine yönelik öncelikle bilgi alarak, ziyafet yiyecek- içecek kapsamında hazırlık ve servis sürecinde yer alan alanları gezme fırsatı yakaladılar. Otel genel Müdürümüze, Aşçıbaşı, Sous şefi, insan kaynakları müdürü ve diğer otel yetkililerine, ayrıca dr Öğr. Üyemiz Emel Kaynakçı’ya ve Öğr. Gör Eniser Atabay’a sonsuz teşekkür ederiz.