Sous Chef Onur Özler ile Zeytin Yağlı Dolma ve Sarmalar

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan Zeytin Yağlı Dolma ve Sarmalarla ilgili dersimize teşrif eden Sous Chef Onur Özler’in mentörlüğünde 19 farklı dolma ve sorma çeşidi yaptık. Ders kapsamında yaprak sarma, lahana sarma, pazı sarma, karalahana sarma, pırasa sarma, havuç dolma, salatalık dolma, soğan dolma, dolma biber dolma, kapya biber dolma, patates dolma, elma dolma, portakal dolma, erik dolma, domates dolması, patlıcan dolma, kabak dolma, mantar dolması, armut dolma hazırlama ve pişirme aşamalarını ayrıntılı bir şekilde işlemiş bulunuyoruz.

Dersten karelere ulaşmak için bağlantıyı tıklayınız.

0

Misyon

Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.

Vizyon

Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.

İletişim

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu
Cumhuriyet Mahallesi 136. Sokak No: 7 Göynük – KEMER – ANTALYA
Tel: 0 242 815 30 37
Tel: 0 242 815 30 38 - Belgegeçer