2019 yılı YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih sürecine giren öğrenci adaylarımız, YÖK tarafından hazırlanan YÖK ATLAS verilerine ulaşabilirler.
Aşçılık Programına ait bilgiler için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
İkram Hizmetleri Programına ait bilgiler için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Gastronomi alanında teorik bilgileri uygulama becerilerine dönüştürerek sektörün ve toplumun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayan, kaliteli eğitim hizmeti sağlayan, öğrenmeye yeniliğe ve gelişime açık bireyler yetiştirmektir.
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanında değişimi ilke edinen, yeniliği takip eden, uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.