Göynük Mutfak Sanatlarından Antalya Öğretmen Akademilerine Destek

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları MYO’zun Millî Eğitim Bakanlığımız öncülüğünde hayata geçirilen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Antalya Öğretmen Akademileri" ne destek vermek için okulumuz tarafından yürütülen “Öğretmenim Kültürünü Tadımla” Toplumsal Destek Projemizin ilk etkinlikleri “Farklı Kültürlere ait Kahve Örnekleri ve Demleme Çeşitleri" ile "Yöresel Yemek Hazırlama ve Sunum Tekniği" eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Etkinliklere katılım gösteren Vali Yardımcısı Sayın Yalçın Sezgin, İl Valimiz Hulusi Şahin'in Saygıdeğer eşi Ebru Şahin hanımefendi ile Vali Yardımcımızın Saygıdeğer Eşi Sıla Sezgin hanımefendiye, etkinliğin organize edilmesindeki emekleri için İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih Kaygusuz, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar'a ve milli eğitim müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Etkinlikteki eğitim süreçlerindeki katkılarından dolayı Proje yürütücüsü Doç. Dr. Filiz Arslan ve Öğr. Gör. Gökhan Saraç hocalarımıza, etkinlik boyunca desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Doç Dr. Adem Arman, Doç. Dr. Ercan Yatmaz, Öğr. Gör. Özkan Erdem, Öğr. Gör. Dr. Beysun Güneri, Öğr. Gör. Dr. Gizem Yıldız, Öğr. Gör. Serdar Altunsaban, Öğr. Gör. Ramazan Çağlar, Öğr. Gör. Eniser Atabay ve tüm idari-akademik kadromuza sonsuz teşekkürlerlerimizi sunuyoruz.

9L8A8944.JPG

9L8A9008.JPG