Yiyecek İçecek Servisi ve Uygulamaları Teknik Gezisi

Göynük Mutfak Sanatları M.Y.O. İkram Hizmetleri Programı öğrencileri Yiyecek-İçecek Servisi ve Uygulamaları dersinde ders sorumlusu Öğr. Gör. Filiz Arslan ve program hocalarından Öğr. Gör. Eniser Atabay ile birlikte Crystal De Luxe Resort otel ve Rixos Sungate otellerine teknik gezi düzenledi. Otel işletme sahiplerine ve Yiyecek içecek yöneticilerine(F&B Müdürü Sn. Tamer Şencan ve Executive Chef Sn. Maloğlu) işbirliği ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler ederiz.