Yüksekokulumuz TRT Antalya Radyosunun Konuğu Oldu

Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar ALTUNSABAN 06.12.2016 Salı günü, saat 11:10’da TRT Antalya Radyosu’nun canlı yayın konuğu olmuştur.

Programın Akdeniz’in Sesi bölümünde yer alan Bölgemizde Turizm Köşesinde Yüksekokulumuzun kuruluşu, altyapısı, eğitim veren programları ile gelecek hedefleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.

Katkılarından dolayı TRT Antalya Radyosu çalışanlarına teşekkür ederiz.

serdar-altunsaban-06-12-2016