AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU
KALİTE POLİTİKASI KAPSAMINDA OLUŞTURULAN DANIŞMA KURULU
Adil Gürkan | KHG Marka ve Eğitim Direktörü |
Asım Can Üner | Max Royal, F&b Outlet Manager |
Avni Aker | İnkay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi |
Banu Ermeç | Transmed Gıda Akdeniz Bölge Satış Şefi |
Ercan Arslan | Akka Antedon Kemer Hotel Exe. Sous Chef |
Hüseyin ATAMAN | İreks Demo Şefi |
Mehmet Ören | Ören Gıda Yönetim Kurulu Başkını |
Muammer KARACA | Sueno Delüx Hotel Exe.Sous Chef |
Mustafa Yıldırım | Kemal Özcan Chocolatier Operasyon Direktörü |
Uluç Arıbeyi | Ela Quality F&B Manager |
Rabia Gülcü | Koza Gıda Bölge Müdürü |
Seçgin DEMİR | Kaya Grubu Otelleri Mutfak Direktörü |
Tunç Uluç | Gastronomi Birliği Başkanı |
Yasin KÖRPE | Grand Park Kemer Otel Mutfak Şefi |
Eklenme tarihi :29.12.2022 13:13:33
Son güncelleme : 29.12.2022 13:13:33
Son güncelleme : 29.12.2022 13:13:33