- Öğrenci bildilerimleri doğrultusunda yemekhane ve yemek standartlarının iyileştirildi
- Kütüphane standartları ve kitap sayıları iyileştirildi
- İşçi sağlığı ve iş güvenliği kapsamında raporlara uygun iyileştirmeler yapıldı
- Yiyecek içecek fotoğrafçılığı dersi kapsamında stüdyo oluşturularak ders niteliği artırıldı
- Uygulamalara yönelik ölçme ve değerlendirme kriterleri standartlaştırıldı
- Öğrencilere için soyunma dolapları temin edildi
- Sosyo-kültürel etkinlikler ve teknik geziler öğrenci merkezli olarak artırıldı
- Temizlik standartları ve çizelgeleri geliştirildi ve takibi artırıldı
- Atölye ekipmanları artırıldı (Tabak setleri alındı)
Eklenme tarihi :19.09.2025 14:26:06
Son güncelleme : 21.09.2025 13:43:42
Son güncelleme : 21.09.2025 13:43:42