Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları MYO, Toplumsal Destek Projelerine bir yeni proje daha ekledi. Okulumuz Pastacılık ve Ekmekçilik Programının Öğretim Görevlisi Dr. Beysun GÜNERİ tarafından yürütülen projede toplam 5 etkinlik bulunuyor.
07 Mayıs’ta Öğr. Gör. Dr. Beysun GÜNERİ ile Pasta Yapım Atölyesi;
17 Mayıs’ta Öğr. Gör. Dr. Gizem YILDIZ ile çikolata atölyesi;
21 Mayıs’ta dengeli beslenme üzerine bir çizgi film etkinliği;
23 Mayıs’ta Öğr. Gör. Ramazan ÇAĞLAR ile poğaça atölyesi;
24 Mayıs’ta kapanış etkinliği gerçekleştiriliyor.
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları MYO ile Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde Göynük Ahu Aysal Anaokulunda “Minik Ellerden Yaratıcı Lezzetler” Toplumsal Destek Projemizin ilk etkinliği olan “Pasta Yapım Atölyesi” Öğr. Gör. Dr. Beysun GÜNERİ tarafından gerçekleştirildi. İki ayrı çalışma grubu halinde gerçekleştirilen atölyelerde sabah grubunda okulumuz Pastacılık ve Ekmekçilik programı öğrencileri; öğleden sonra grubunda ise Pastacılık ve Ekmekçilik programı ve Aşçılık programı öğrencilerinin katılımıyla lezzetli mini yaş pastalar hazırlandı.
Etkinlikleri gerçekleştirmede bize ev sahipliği yapan Ahu Aysal Anaokulu müdürü Baran Ceyhan IDEM’e; etkinlikleri gerçekleştiren hocalarımız Öğr. Gör. Dr. Beysun GÜNERİ, Öğr. Gör. Dr. Gizem YILDIZ ve Öğr. Gör. Ramazan ÇAĞLAR’a teşekkür ederiz.
Son güncelleme: 1.06.2024 16:17:25