ARD Başkanı Fulya Sarman Aracılığıyla Göynük Mutfak Sanatlarına Fotoğraf Çadırı

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk tarafından Gönüllülük Dersi kapsamında Akdeniz Reklamcılar Derneği başkanı Fulya Sarman öğrencilerin misafiri olmuştu. Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu konferans salonunda öğrencilerle yaptığı söyleşi esnasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştu.
Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk "Söyleşi sırasında öğrencilerimizin misafiri olan Fulya Sarman okulumuz ve Akdeniz Reklamcılar Derneği işbirliği içerisinde hangi etkinliği yapabiliriz fikir alışverişinde bulunulmuştu. Öğrenciler için Derneğinde desteği alınarak ünlü şefleri okulumuzda misafir etmenin dışında Antalya merkezli etkinliklere katılım konusunda işbirliği yapma kararı almıştık. Program esnasında öğrencilerimizden Sıla Yıldırım yaptıkları yemekleri daha güzel fotoğraflamak için fotoğraf çadırı talep etmiştir. Ne kadar güzel bir gelişme Fulya Sarman öğrencilerimizin taleplerini hemen karşıladı. Okulumuz mutfağında yapılan uygulamalar daha Güzel fotoğraflar ile anlatılacak. Kendisine okulumuz adına teşekkürler" dedi. Gönüllülük Çalışması dersi proje ekibinden Mert Muharremoğlu da Akdeniz Reklamcılar Derneği başkanı Fulya Sarman teşekkür etti.

WhatsApp Image 2024-05-14 at 18.14.14.jpeg

WhatsApp Image 2024-05-14 at 18.00.12.jpeg