Göynük Mutfak Sanatları ve Öğretmen Akademileri İşbirliği Devam Ediyor

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları MYO’nun Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Antalya Öğretmen Akademileri" ne destek vermek için okulumuz tarafından yürütülen “Öğretmenim Kültürünü Tadımla” Toplumsal Destek Projemizin İçeceklerin Kültürümüzdeki Yeri ve İçecek Presentasyonları” ile “Tatlı ve Pasta Sanatı” konulu ikinci etkinlikleri gerçekleştirildi. İkişer çalışma grubu halinde gerçekleştirilen eğitimlerde öğretmenler, öğrenciler ve akademisyenler birlikte atölyelerimizde üretim yaptılar.

Etkinliğimize katılım gösteren Vali Yardımcımızın Saygıdeğer Eşi Sıla Sezgin hanımefendiye, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar'a, milli eğitim müdürlüğü yetkililerine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Etkinlikteki eğitim süreçlerindeki katkılarından dolayı Proje yürütücüsü Doç. Dr. Filiz Arslan’a pasta ve tatlı konusunda eğitim veren Öğr. Gör. Dr. Beysun Güneri ve Öğr. Gör. Ramazan Çağlar’a, içecekler konusunda eğitim veren Öğr. Gör. Eniser Atabay’a, etkinlik boyunca desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Doç Dr. Adem Arman ve müdür yardımcımız Öğr. Gör. Özkan Erdem ile tüm akademik-idari kadromuza sonsuz teşekkürlerlerimizi sunuyoruz.

9L8A0063.JPG

Eklenme tarihi: 10.05.2024 11:09:36