3.05.2025 tarihinde, Doç. Dr. Filiz Arslan’ın danışmanlığını yürütttüğü TÜBİTAK 2209-A projesi kapsamında, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz Sudenaz Aysan ve Zümran Ergen “Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Antalya İli Coğrafi İşaretli Ürünlerinin Mutfak Sanatları Öğrencileri Tarafından Bilinirliğini Artırma” konulu sunum gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen sunumla programlarda eğitim gören öğrencilerimize Antalya iki coğrafi işaretli ürünleri hakkında bilgilendirme yapılarak bu konuda farkındalıkları oluşturulaya çalışılmıştır.
Eklenme tarihi: 15.05.2025 20:19:02
Son güncelleme: 15.05.2025 20:19:16
Son güncelleme: 15.05.2025 20:19:16