Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları İkram Hizmetleri 2. sınıf öğrencileri, "Ziyafet Organizasyonu" dersi kapsamında okul genelinde bir etkinliğe imza attı. Dr. Eniser Atabay koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, teorik bilgilerini profesyonel bir banket/mutfak disipliniyle sahaya yansıttı.
Okulun genel alanlarında ve lobide kokteyl konseptiyle düzenlenen ve tüm öğrencilerin katılımına açık olan organizasyon, diğer öğrenciler tarafından da ilgi gördü. Etkinlik sürecinde öğrenciler, profesyonel banket servisinin önemli bir aracı olan "Function Sheet" (Görev Dağılım Listesi) üzerindeki yönergelere sadık kalarak, ekip çalışmasının ve zaman yönetiminin önemini deneyimledi.
Etkinlik sadece kanape ve içecek sunumlarıyla sınırlı kalınmadı. Aşçılık ile Pastacılık ve Ekmekçilik programlarının da katkılarıyla Dr. Özkan Erdem ve Ramazan Çağlar'ın koordinatörlüğünde hazırlanan özel çorbalar ve kurabiyeler menüyü zenginleştirdi.
Geleceğin yiyecek içecek profesyoneli adaylarının sektöre hazırlık niteliği taşıyan bu organizasyonu, hem katılımcılara keyifli anlar yaşattı hem de öğrencilerin mesleki yetkinliklerini pekiştirmelerini sağladı.

Son güncelleme : 4.12.2025 22:39:36