Kilit Hospitality Group bünyesinde yer alan Crystal Hotels, Nirvana Hotels ve Kristal Endüstriyel ile Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu arasında yapılan iş birliği çerçevesinde, okulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümünde yer alan Aşçılık, İkram Hizmetleri ve Pastacılık ve Ekmekçilik programında yer alan uygulamalı; Yiyecek Hazırlama, Türk Mutfağı, Dünya Mutfakları, Çikolata İşleme teknikleri, Pastacılık teknikleri, Ekmek hazırlama teknikleri, Alkolsüz içecekler ve temel barista gibi derslerin işlenişinde hem malzeme hem de eğitim desteği sağlanmaktadır. Oluşturulan bir takvim çerçevesinde haftanın belirli günleri Crystal Hotels ve Nirvana Hotels bünyesindeki farklı otellerde yer alan mutfak şefleri ile f&b yöneticileri ve ekipleri o günkü dersin içeriğine bağlı olarak öğrencilerimiz ile birlikte workshop yapmaktadırlar. Bunun yanı sıra değerli şeflerimiz öğrencilerimizi kendi çalışmış oldukları otellerde de ağırlayıp onlara yerinde uygulama imkânı sağlamaktadırlar. Aynı zamanda öğrencilerimiz Kristal Endüstriyel fabrikasında da farklı zamanlarda ağırlanarak mutfaklarda kullanmış oldukları ekipmanların üretim sürecine tanıklık etmektedirler. Bu iş birliğinin oluşturulmasında ve her aşamasında bizlere destek olan;
Başta Kilit Hospitality Group yönetici ve çalışanları ile Kilit Hospitality Group Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Tolga Kilit, Kristal Endüstriyel Genel Müdürü Sn. Ramazan Kaynakçı, Eğitim ve Kurumsal İletişim Direktörü Sn. Adil Gürkan, İnsan Kaynakları Direktörü İhsan Somuncu, Kıymetli Şefler İbrahim Şahan, Faruk Tosun, Bahattin Karataş, Muammer Kırbaş ve mutfak ekipleri, F&B Koordinatörü Uğur Sezen, İçecek Konsept Yöneticisi Mehmet Karacagün ile tüm ekip arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederiz.
Son güncelleme : 6.01.2023 23:34:52