Göynük Mutfak Sanatları İkram Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz Yiyecek-İçecek Servisi ve Uygulamaları, Ziyafet ve Banquet Hizmetleri Yönetimi ve Genel Turizm dersleri kapsamında, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Filiz Arslan ve Öğr. Gör. Eniser Atabay tarafından Nirvana Dolçe Vita Otele teknik gezi düzenledi. Bu organizasyonu düzenlemekte emekleri için öncelikle Genel Müdür Yrd. Hasan Ataş’a, gezide sağladığı servis desteği ve katkıları için otel genel müdürü Ali Balaban’a teşekkürü borç biliriz. Otelin Yiyecek-içecek departmanlarının işleyişi, Ziyafet organizasyon yönetim süreci hakkında öğrencilerimize yerinde eğitim veren F&B Manager Mustafa Bey’e, Beverages Concept Supervisior Mehmet Karacagün’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Son güncelleme : 1.11.2023 22:48:45